Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op cxo.nl. Dit vinden wij jammer, want cxo.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor cxo.nl door deze te whitelisten?
!

CXO.nl presenteert de CXO Summit, een nieuw boardroom event voor cross-disciplinaire denkers en veranderaars. Geheel in het teken van verbinding: Engage. Want transformatie staat nooit alleen en is geen lineair proces.
Technologie faciliteert tomeloze creativiteit en samenwerking. De toekomst lijkt vandaag en we kunnen eindeloos variëren met dingen die binnen ons bereik liggen. Maar er zijn ook grijze gebieden op het snijvlak van mens, maatschappij en technologie.
Begin 2018 wordt de GDPR van kracht. En dat heeft allerlei gevolgen. Daarom mag je geen tijd verspillen en moet je er nu al voor zorgen dat je gedetailleerd in kaart brengt welke data je hebt en wat er allemaal mee gebeurt. Zodat je zo snel mogelijk de juiste acties kunt uitzetten om compliant te zijn.
De CIO Summit 2016 stond in het teken van het digitaliseren van alle aspecten van de bedrijfsvoering: van leiderschap en informatiebeveiliging, tot aan klantbeleving en organisatiestructuren die een digitale onderneming vormgeven.
MEETIT is een evenement gericht op persoonlijk en direct contact met peers die, net als u, bezig zijn met, of bovenmatige interesse hebben in thema's zoals Security, Big Data, Mobility en/of Cloud.